Find dit værksted

OPEN WORKSHOP VIBORG

Open Workshop er en del af The Animation Workshop (TAW) ved VIA University I Viborg.

Det er et filmværksted og en kunstner residency, som huser unge filmtalenter og spirende professionelle inden for animation og animationsrelaterede medier som animerede kortfilm, serier og feature length film, tegneserier, spil og cross- and transmedia projekter.

Derudover tilbyder Open Workshop også en lang række kurser og træningsprogrammer for brugerne.

Følg via               

FILMVÆRKSTEDET / KØBENHAVN

Siden Filmværkstedet / København åbnede dørene i 1970, har Filmværkstedet haft en lang række tilbud til unge, som har talent og lyst til at arbejde med levende billeder.

Man lærer bedst ved at prøve selv er udgangspunktet. Derfor yder Filmværkstedet støtte til produktion af film i mange former: korte – lange, dokumentar eller fiktion, i episoder eller som enkeltstående værker.

Hele processen fra ansøgning til færdig film ligner den, som den professionelle filmbranche anvender: stort set samme ansøgningsproces, samme typer udstyr og så følger der vejledning, kurser og workshops med.

Det er tilbud, der gælder hele holdet hele vejen rundt om filmen.

Følg via            

ÅRHUS FILMVÆRKSTED

Aarhus Filmværksted er et åbent filmværksted, som støtter ikke-kommerciel filmproduktion, med det hovedformål at finde og udvikle nye filmiske talenter i den vestdanske region.

Filmværkstedet har modtaget økonomisk tilskud fra Det Danske Filminstitut siden 2006 og indgår i Aarhus Kommunes satsning på opbygning af et filmmiljø i Aarhus. Værkstedets hovedopgave er at støtte nye, fortrinsvis unge, filmtalenter i deres faglige og kunstneriske udvikling. Formålet er at hjælpe dem til uddannelse eller beskæftigelse inden for filmbranchen.

Følg via      

ODENSE FILMVÆRKSTED

I 2007 flyttede det til Odense – og er i dag et aktivt sted med gode samarbejdspartnere lokalt, nationalt og internationalt.

Odense Filmværksted er støttet af Odense Kommune samt Fonden Filmtalent og arbejder både for de prøvede og uprøvede og rekrutterer, kompetenceudvikler og markedsintroducerer talentet.

Fokus er på den gode historie, kreativitet og håndværk og skaber rammerne for selvuddannelse og learning by doing via vejledning, feedback, økonomisk støtte og udlån af professionelt produktionsudstyr.

Følg via               
Tilbage til top