VFX IN SHORTS AMFI

VFX IN SHORTS AMFI

AMFI handler om tre unge mænd, der er fremmede for hinanden og fanget i ruinerne af et amfiteater, hvor de afslører deres inderste skam, frygt og hemmeligheder for at bryde ud og acceptere deres flydende seksualitet.

Det kunstneriske mål for at bringe VFX ind i filmen er bevægelsen af de tre unge mænd, som skulle støbe deres kroppe ind i gips, hvor vi i slutningen af filmen ser resultatet af denne støbning. Skabelsen af det nye mandebillede er således en grundlæggende drivkraft for filmen, der manifesteres i den statue, de unge mænd samler ud fra støbninger af sig selv i filmens sidste scene. Selve statuen blev skabt med VFX ud fra et samlet billede af de tre unge mænd. 

Derudover er der blevet brugt VFX til laserlys tegn inspireret af ‘den vitruvianske mand’, der gennem hele filmen bruges som symbolet på de unge mænds “tranformation”/accept af- og respekt for deres egen seksualitet. I filmens afslutning dannes et lasersymbol i et portrætskud af hver af de tre drenge, som en kulmination på deres udvikling.

Der er blevet arbejdet med 3D mesh generation, re-topology, texturing, 3d camera tracking / match moving, lighting, rendering og compositing.

“Det der både er sjovt og frygteligt med disse processer er, at du i virkeligheden bliver meget skarpere på hvad dit projekt skal og hvad det er for en visuel stil og hvad der er nødvendigt…”

Tilbage til top